2012. november 2.

Kérdések - válaszok a Press Junketről




Kérdés: Most már teljesítetted a küldetést, a négy könyvből öt film lett. Kíváncsi vagyok, hogy milyen perspektívába helyezed magad? Látsz értéket ebben az egészben? 
Rob: Ez vicces, amikor mi még az első filmet promótáltuk az emberek azt kérdezték tőlem, hogy hogyan érzem majd magam amikor ennek az egésznek vége. Soha nem voltam jobban megzavarodva, tudván, hogy már csak egy hónap maradt a twilighttal kapcsolatos dolgokat csinálni. Már említettem, másodszorra is azt mondom, kell 10 év, hogy rendeződjön minden az agyamban.

Kérdés: Ha vissza tudnál menni 5 évet az időben, milyen tanácsot adnál magadnak, hogy felkészülj arra ami történni fog az elkövetkező 5 évben?
Rob: Kezdj el sör helyett vodkát inni. És próbálj meg szerezni 6 kartonnal ebből és sokkal  sikeresebb színész leszel. Elég vicces foglalkozni a dolgokkal terrorban, hatalmas magaslatokban és közbe mélyponton lenni. Sose fogom tudni - Még mindig súlyos meglepetés ér amikor Twilighttal kapcsolatos eseményen kell részt vennem. Amikor elmentünk Münchenbe a harmadik filmnél, az egész olimpiai stadion tele volt harminc ezer sikoltozó emberrel.

Kérdés: Milyen volt az utolsó jeleneted a filmben? És a kedvenc rajongói találkozód?
 Rob: Ez vicces volt mert az egész sorozat forgatását nyomorult körülmények között töltöttük, akkor ért véget a forgatásunk St. Thomasban. Az utolsó jelenetet csináltuk amikor a nap felkelt - ez csodálatos volt. Egy nagyszerű módja volt a befejezésnek. 

Kérdés: Ez nyilvánvalóan sok sok ajtót nyitott meg előtted (a film). Hogyan látod ezt, befolyásolja a karrieredet 10-15 év múlva?
Rob: Nem is tudom - az emberek mindig arról kérdeznek, hogy nem félek-e, hogy beskatulyáznak, de ettől nem kell félni. Olyan szerepeket kapok amikben nem vámpírt játszom. De tényleg nincs mitől félni. De hát igen - nem tudom mi lesz 15 év múlva - Nem tudom, hogy egyáltalán az emberek hogyan fognak emlékezni erre a szériára.  Szóval nincs ötletem hogyan lesz majd, ha kitartanak majd ez mellet a következő 15 évben is.

Kérdés: Volt olyan pillanat a forgatás alatt amit szeretnél majd újból átélni, és miért?
Rob: Az első film egészen szórakoztató volt. Tele pozitív energiákkal, az emberek harcoltak ezért a filmért mivel mindenki erősen hitt a sikerességében. Szóval elég komoly munkának éreztem. Igazán izgalmas volt ez, az elsőnél. És utána az elkövetkező egész év.

Kérdés: Ez a franchise sok sikert adott neked. Ahogy haladsz majd előre reméled, hogy a sikered megmaradhat ezen a szinten?
 Rob: Hát, nem is tudom. Nem, lehetetlen ezt a siker szintet fenntartani eltekintve Denzel Washingtontól (nevet). Nagyon furcsa színtér, amiben a filmipar mozog, amiben ha egyszer szuperhőst játszol akkor később is csak azt játszhatsz. Szóval csak így garantált a nagy bevétel.
Folytatás kicsit később...


Köszönet Niknek a fordításban :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése